DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

Mange kjente popartister til Romania i 2024

Image

Coldplay, Ed Sheeran, Alpaville og Megadeth kommer til Romania i 2024 for å holde konserter for et begeistret publikum .
Coldplay har premiere i Romania! 12. og 13. juli når det britiske bandet har konserter i Bucuresti. I utgangspunktet ble det kun annonsert én konsert, men på grunn av stor etterspørsel etter billetter bestemte arrangørene at det blir to show med Coldplay på Nasjonalarenaen.

Arrangementskalenderen for 2024 inneholder også andre store navn som Nikos Vertis, Placido Domingo, Lara Fabian, Five Finger Death Punch og Megadeth.

18. mars er Richard Clayderman i Palatului Hall, en konsert av høy klasse. Lou Bega skal være på en retrofest på BT Arena Cluj. Og i februar kommer Boney M, og Alpaville.

Ed Sheerans konsert er også etterlengtet. Den britiske artisten kommer til Romania for andre gang, 24. august, på National Arena, og billetter har allerede vært i salg siden oktober 2023.

De store festivalene svikter heller ikke og annonserer allerede store navn. Electric Castle når sin 10. utgave i 2024. Mellom 17. og 21. juli lover arrangørene at det blir all slags musikk på de 10 scenene rundt Banfy Castle.

UNTOLD i Cluj Napoca bringer titusenvis av mennesker fra hele Europa til Cluj.For første gang i Romania kommer Sam Smith  til UNTOLD i Cluj.

Listen over festivaler i 2024 består videre av MASSIF,i Poiana Braşov, Open Air Blues Festival Brezoi og Rockstadt Extreme Fest.

Arrangørene av de store festivalene har også startet forhandlinger for å få andre store og kjente artister til Romania.

På Europas største strandfestival Neversea i Constanta i perioden 4 – 7 Juli 2024 stiller over 200 artister opp på scenene.


KILDE TVR

GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video