DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

Jupiter – Cap Aurora


JUPITER er et lite feriested som ligger omtrent 40 kilometer fra Constanta og bare 5 kilometer fra byen Mangalia, som det tilhører fra et administrativt synspunkt. Jupiter ligger mellom badebyene Venus og Neptun - og er ikke mye kjent blant utenlandske turister.

Jupiter er kjent for sin rike vegetasjon som gir skygge og kjølighet under de varme somrene. Feriestedet har også skyggefulle gater og smug, perfekt for rolige fotturer.

Restaurantene, butikkene og terrassene i Jupiter er konsentrert i den nordlige halvdelen av feriestedet, i Tismana Lake-området. De fleste av hotellene på feriestedet ligger nær sjøen.

I den sørlige delen av feriestedet Jupiter er det et annet lite feriested, kalt Cap Aurora. Like grønt og frodig som de nærliggende feriestedene er Cap Aurora et rolig og sjarmerende sted.

Image

På grunn av posisjoneringen, fasilitetene og de naturlige faktorene som de tilbyr er feriestedene Jupiter og

Cap Aurora ideelle for avslapning der man kan nyte sjøluft, saltvann og sol uten overfylte strender. Det planlegges også nye investeringer her.

Feriestedet Jupiter har en relativt liten strand sammenlignet med andre feriesteder på den rumenske kysten. Den er omtrent kun 1 kilometer lang og består av flere bukter avgrenset av beskyttende diker. Stranden smal, og utvider seg noe i områdene nordover mot feriestedet Neptun. Enkelte deler av stranden er utstyrt med fluktstoler og parasoller.

For mange rumenere er Jupiter assosiert med campingplassen ZODIAC - som flere ganger er kåret til Romanias beste campingplass i den sørlige delen av landet. Her er svømmebasseng og overnattingsmuligheter i flere formater.


Campingplassens nettsted er :

https://popaszodiac.ro/

GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video