DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

MAMAIA - Romania

Image

Mamaia er Romanias mest kjente badeby .Feriestedet ligger i nærheten av byen Constanța og er kjent for sine fine strender og livlige atmosfære. Mamaia er en av de mest kjente turistdestinasjonene i Romania og tiltrekker seg besøkende både fra inn- og utland. Stedet ble i april 2023 kåret som Romanias beste feriested etter en avstemming - tross lokal debatt om høye priser og parkeringsavgifter sammenlignet med de andre rumenske badebyene. Mamaia er en del av Constanta bykommune.

Mamaia har et behagelig middelhavsklima med varme somre og milde vintre, noe som gjør det til en attraktiv destinasjon året rundt. Sommeren er toppsesong - men mange kommer også hit i jule - og påskeferien.

I Mamaia finner du et bredt utvalg av hoteller, strandtjenester, restauranter, barer og nattklubber. Byen er kjent for sitt pulserende natteliv, og det er et populært reisemål blant festglade turister. Det er også mange aktiviteter man kan ta del i - inkludert vannsportsaktiviteter som jetski, parasailing og windsurfing. Mamaia har også en gondolbane og et stort badeland Aqua Magic.

Mamaia er også hjem til en rekke spa- og velværesentre, og det er et ideelt sted for avslapning og velvære. Du kan også besøke attraksjoner som teateret i Mamaia eller ta en tur til nærliggende attraksjoner som Constanța Casino eller den historiske gamlebyen i Constanța.

Alt i alt er Mamaia en populær destinasjon for sol- og strandelskere, samt de som søker en livlig og underholdende ferieopplevelse ved Svartehavet uten å tenke altfor mye på feriebudsjettet.

GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video