DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

Hotellgruppen Hyatt skal åpne sitt første hotell i Romania

Image

Luksushotellgruppen Hyatt vurderer å etablere hotellmerket sitt i Romania. I første runde et topphotell i Bucuresti, med omtrent 200 rom og full service.

Konsernet har dermed til hensikt å gjenta suksessmodellen fra Bulgaria i Romania. Bulgaria representerer Hyatts største østeuropeiske marked til dags dato.

Romania har vært på Hyatt-gruppens utviklingsradar en stund, av flere grunner, opplyser gruppen.

«Landet har en nøkkelrolle i Svartehavsregionen, ved å være medlem av EU og NATO, – og er et land som tiltrekker seg en økt strøm av midler og befolkning. Romania kan skryte av  kreative og entreprenørielle talenter, og den rumenske diasporaen vender tilbake med kunnskap og erfaring for å bidra til landets utvikling. Bucuresti, når det gjelder befolkning, overgår byer som Warszawa, Budapest eller München, og tilbyr lovende muligheter i hotellsektoren. Nylig åpnet Brasov sin første internasjonale flyplass, et viktig skritt for å stimulere turismen. Dessuten er Cluj-Napoca, den nest største byen i Romania - et viktig IT-knutepunkt og er i ferd med å nå 1 million innbyggere», kunngjør Hyatt-konsernet.

Gruppen Hyatt  har administrert Hyatt Regency Belgrade og Hyatt Regency Thessaloniki siden henholdsvis 1990 og 1999, og har blitt en av de mest erfarne internasjonale hotelloperatørene i Europa sørøstlige regioner.


Grupul hotelier de lux Hyatt are în plan să dezvolte primul său hotel în România. În Bulgaria operează deja şase hoteluri şi se construieşte al şaptelea

GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video