DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

Utenlandske turister om Vama Veche: “ Herlig, – med en bohemisk atmosfære!”

De ce sunt turișitii străini atrași de litoralul românesc. Vama e preferata  lor. “E o atmosferă specială. Un aer boem" - Stirileprotv.ro

Mens det i 2019 var 124000 utenlandske turister registrert i de rumenske badebyene – er tallet denne sommeren 90% lavere. Grunnen er restriksjoner og pandemiregler som skifter ofte.

I juni var de offisielle tallene kun 2400 utenlandske turister på badeferie i Romania. Alle charterflyene til Constanta flyplass har vært avlyste denne sommersesongen

ProTV har pratet med en del turister som nå i august nyter sommeren på den rumenske kysten – og etter å ha vært flere steder er det Vama Veche som er favorittstedet.

En gruppe spanske ungdommer fra Barcelona forteller at de har kommet til Vama Veche helt på egen hånd og bor i campingvogner. Kun 50 euro pr natt og det er kjempebillig sammenlignet med Barcelona – sier de. - “Og folk er vennlige og festglade, Også lokalbefolkningen. Det er en slags bohemstemning her” – sier en av  spanjolene.

Andre utlendinger, fra Paris, kom til Vama Veche etter å ha hørt at prisene er lave og de er fornøyd med det de fant. - "Det er en hyggelig atmosfære, og vi liker det. Jeg var i Bucuresti i noen dager siden, og det var dyrere enn her … Det er rimelig her ", sier Boris, en turist fra Paris.

"Det er veldig vakkert, været er perfekt, maten er velsmakende. Prisene er mye lavere enn andre steder ", mener en turist fra Storbritannia.


De ce sunt turișitii străini atrași de litoralul românesc. Vama e preferata lor. “E o atmosferă specială. Un aer boem”

GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video