" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

Påskecruise på Donau og i Donadeltaet

Croaziere pe mare, în Delta Dunării şi la Galaţi, de Paște. Ce primesc turiștii

Hvis du vil feire rumensk påske i friluft bør du vite at det finnes flere flotte cruisetilbud til sjøs i Constanta havn, men også  i Donau-deltaet, inkludert i Galaţi.

Disse cruisene kan vare mellom 4 timer og 4 dager og koster fra noen få hundre lei til noen få hundre euro. På grunn av restriksjonene er kapasitetene om bord begrenset og  reservasjonene mange.

Amadeus River Cruises on the Danube Delta - YouTubeEt cruiseselskap for et av de store skipene som kan ta opp til 1000 personer - dersom det ikke hadde vært pandemi - forteller at de har leid  ​​anerkjente lokale og nasjonale DJ-er om bord. - De vil ha forskjellige arrangementer med forskjellige show, og god stemning, Reservasjoner har allerede nådd 50% av kapasiteten. ”

Et annet og mindre firma sier at lørdag 1. mai vil de ha to utflukter, en om morgenen for familier, slik at barn kan nyte oppholdet katamaranbåten. Vi starter denne familieturen fra klokka 10 om morgenen til kl. 14, og deretter et cruise mer for voskne om kvelden, fra 16.00 til 21.00. ”

Et 4-timers cruise koster mellom 250 og 350 lei. Denne prisen inkluderer lunsj eller middag, men ikke drikke.

Årets første cruiseskip har allerede startet driften i Donau-deltaet. Båten har en kapasitet på 77 personer som kan innkvarteres i 33 ulike kahytter – med en standard som tilsvarer rommene  på et 4-stjerners hotell. Cruiset kan vare i 4 til 5 dager, hvor turister vil besøke alle sidearmene til Donau . Skipet gjør stopp i de rumenske havnene i Delta, ved Ismail i Ukraina, men også i Letea-skogen som unik i Europa.

En firedagers tur  i Donau-deltaet på dette cruiseskipet koster 750 euro for to voksne, med helpensjon.

Og i Galaţi arrangerer et selskap påsketurer på Donau som kan vare opptil 6 timer. - En slik tur kan koste 100 til 300 lei, avhengig av varighet, og gruppene på hver tur kan bestå av 5 til 11 personer. Og barn deltar gratis.

Private 2-Day Danube Delta Cruise 2021 - Tulcea

Croaziere pe mare, în Delta Dunării şi la Galaţi, de Paște. Ce primesc turiștii

GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video