" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

Butikker og restauranter på flyplassen Otopeni stengt grunnet ulovligheter

Image

Inspektører for forbrukervernet i Romania har stengt flere butikker, restauranter og kafeer på Henri Coandă lufthavn, etter at kontroller oppdaget en rekke uregelmessigheter.

Inspektørene  fant brudd på reglene hos flere økonomiske aktører som opererer i Otopeni lufthavns lokaler, spesielt hos de som selger mat. De fant matvarer som ikke respekterte temperatur og oppbevaringsbetingelser, vektforskjeller mellom det selgeren deklarerte og selve produktet, mangel på informasjon knyttet til ingredienser, uhygieniske tilberedningsområder og umerkede produkter.

Samtidig var teppet  i en passasjersalongflekkete og uhygienisk, og møblene var også ødelagte og uhygieniske. Totalt ble det utstedt 58 overtredelsesgebyrer på til sammen 547 000 lei.

15 bedrifter har også blitt helt stengt i 12 måneder.

Rett før denne kontrollrunden hadde pristilsynet gjort en egen aksjon der flere utsalgssteder ble bøtelagt og fratatt lisens for ekstrem overprising. Et sted solgte en kaffekopp for 50 lei-.


https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/nereguli-repetate-la-aeroportul-otopeni-mai-multe-magazine-si-restaurante-din-incinta-au-fost-inchise-din-cauza-neregulilor.html

GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Iasi

Iasi
Video