DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

Sesongstart i badebyene 26 april: Store prisforskjeller

Image

Det er sesongstart i de rumenske badebyene fredag 26 april. Dette i forbindelse med den ortodokse påsken og miniferien 1. mai. -De mest ettertraktede feriestedene er som vanlig ved sesongstart Mamaia Nord og Vama Veche. Her er det fullbooket på mange hoteller og det for en periode på sju netter.

Hotelleiere og forhandlere har hevet prisene og enkelte priser ligger på nivå med luksushoteller på eksotiske steder på andre sider av globusen. Men da snakker vi om de tradisjonelle topphotellene  i Mamaia

I flere av badebyene starter prisene fra 150 lei per natt. Da på tostjerners hoteller og pensjonater.De som ønsker å leie en toppleilighet med 4 soverom betaler 1.195 lei per natt.

På et 4-stjerners hotell nord i feriestedet Mamaia koster overnatting for én natt 1 354 lei. I Dubai, på et lignende hotell, koster en natt 1100 lei, ifølge Antena 3. Det er ikke den eneste høye prisen i Mamaia. Et annet firestjerners hotell tilbyr rom til leie for 923 lei per natt. På to-stjerners hoteller synker prisen betraktelig, et rom kan leies for 212 lei.

I badebyen Neptun koster overnatting på et trestjerners hotell 169 lei i miniferien 1. mai. De som ønsker å bo i Costinesti på et tostjerners hotell må betale 319 lei. I Venus går overnattingsprisen på et firestjerners hotell opp til 682 lei for én natt.

Selv i Vama Veche er ikke prisene for alle budsjetter. Tre- og tostjerners hoteller leier ut rom med priser mellom 380 og 389 lei

Mange av bestillingene er gjort for syv netter -  for i år faller 1. mai og påske som nevnt i samme uke.


KILDE: ADEVARUL.ro

GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video