DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

Romania som reisemål skal promoteres i en måned på BBC med videoklipp av Charley Ottley

Image

Departementet for økonomi, entreprenørskap og turisme (MEAT) skal promotere turistdestinasjonen Romania mellom 15. oktober og 15. november på TV-kanalen BBC. Dette kunngjorde statssekretær Lucian Ioan Rus fredag under en pressekonferanse hvor han og filmskaper Charlie Ottley - som samarbeider om kampanjen- også deltok.

Kampanjen har som mål å øke synligheten og øke ryktet til Romania som turistdestinasjon i Europa, – og spesielt for innbyggerne i Storbritannia. Målet er dermed å øke antallet turister, både britiske og fra hele Europa, samt fra landene der den britiske TV-kanalen BBC sendes.

Charlie Ottley, kjent for sine dokumentarer om Romania, som «Wild Carpathia» og «Flavors of Romania», har laget en serie mye nye videoer som presenterer skjønnheten og mangfoldet i Romania

Det er laget 4 videoer med en varighet på 1 minutt som fanger Romania i all sin prakt, i hver sesong, fra vinterens frosne landskap til vår og sommer, og 4 andre videoer på 30 sekunder hver som fremhever flere former for turisme som er spesifikke for Romania: kulturen, økoturismen og  storbyferier.

Videoene vil bli sendt på BBC-sendinger hele dagen i en måned med start 15. oktober. Videoene skal også  bli brukt til å promotere Romania på WTM Londons internasjonale turistmesse som vil finne sted mellom 6. og 8. november.

KILDE NEWS.ro


ANDRE NYHETER

GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video