DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

En ny by i byen skal bygges i Constanta

Image

Framtidige turister i Constanta får noe å glede seg til – året rundt – skal vi tro energiministeren i Romania.

Oljeterminalselskapet i Constanta som ligger under energidepartementet, signerte en avtale med det rumenske selskapet Iulius om en investering på over 800 millioner euro som vil endre ansiktet til Constanta. Det er gode nyheter for innbyggerne i Constanta og millioner av turister i de kommende årene»- kunngjorde energiministeren torsdag kveld.

Sebastian Burduja spesifiserer at prosjektet skal utvikles etter by-i-by-konseptet i sentrum – uten å gå mer i detalj på dette tidspunktet.

«Folk vil ha tilgang til alle fasilitetene de trenger for en bærekraftig urban livsstil. Initiativet vil integrere en botanisk hage og park med utendørs avslapning, sport og underholdningsfunksjoner, samt et kontorkvartal, for å skape investeringsmuligheter og støtte unge lokale talenter og utvikle universitetssenteret i havebyen.

Det vil også være et reisemål for shopping og rekreasjon, med nye handels- og underholdningskonsepter, ferskvaremarked med lokale produsenter og gründere, restauranter, bistroer og temakafeer, men også kultur- og underholdningsfunksjoner, som skal sikre muligheter til å tilbringe fritiden i et kvalitativ måte gjennom hele året» Sa ministeren


PROTV :https://stirileprotv.ro/divers/un-nou-oras-va-fi-construit-de-la-zero-in-constanta-proiectul-de-800-de-milioane-de-euro-care-va-schimba-fata-litoralului.html


ANDRE NYHETER

GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video