DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

Stadig flere problemer med flyselskapet WIZZ AIR

Image

Midt i sommersesongen øker problemene med flyreiser – også her i Romania. I Bucuresti, den siste uken ble 400 fly forsinket og flere titalls kansellert, -  ifølge Otopeni lufthavn.

Økonomidepartementet i Romania har bedt om støtte på europeisk nivå angående flyselskapet WIZZ AIR  - som topper lista med flyselskaper som har slike problemer.

Passasjerer med kansellerte eller forsinkede flyreiser kan sende inn klager til EU sin forbrukerverntjeneste  i Romania. Men WIzz Air sin respons på slike klager er lite tilfredsstillende.

Passasjerer på et fly fra Bologna til Bucuresti måtte vente i mer enn 20 timer. Selskapet varslet gjentatte forsinkelser, og passasjerene mottok kun kuponger på fire euro.

Samme dag fikk et fly fra London, også fra Wizz Air endret sin avgangstid gjentatte ganger – også over natta. En av passasjerene forteller rumenske media at de ikke en gang fikk dekket overnatting på hoteller, slik de har krav på..

Wizz Air på sin side sier i en pressemelding at de i travle perioder, i likhet med andre flyselskaper, opplever ulike driftsforstyrrelser som har resultert i uønskede forsinkelser og kanselleringer. Men passasjerer anbefales å sjekke nettsiden og appen for å få beskjed om forsinkelser i forkant…...

Antall klager for Wizz Air-selskapet øker, også  ved konsulatene i andre land, hevder den rumenske  økonomiministeren. EU sin sin forbrukerverntjeneste er nå kontaktet av flere myndigheter i flere EU-land forbindelse med WIZZ AIR sin aktuelle manglende service overfor passasjerene sine ved annulleringer og forsinkelser.


GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video