DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

Romania promoteres for utenlandske turister på WORLD TOURISM FAIR i Paris

România este prezentă la Salonul Mondial de Turism – MAP, lider al  manifestărilor expoziționale de profil din Franța - Club Antreprenor

Romania deltar på World Tourism Fair i Paris. Deltakelsen er lagt merke til og verdsatt ikke bare av franskmennene, men også av andre utlendinger som er interessert i å tilbringe en ferie i Romania.

De 19 rumenske utstillerne promoterer Bucovina, Donaudeltaet, Transilvania, Dobrogea, Valea Prahova og andre kjente reisemål, -  men også kulturelle tradisjoner og tradisjonell mat.

Romania overrasker på World Tourism Fair i Paris med svært varierte turisttilbud – men også med musikk- og danseopptredener. Kulturarv og naturaktiviteter er mangfoldet  som gjør at Romania kan besøkes 365 dager i året.

En representant for det rumenske departementet for entreprenørskap og turisme sier følgende:” Vi er også tilstede med presentasjon av tradisjoner, med skikker og  med håndverk. Vi har egge-malere fra Suceava, vin fra Constanta, folkesang med ensembler fra Maramureș og dansegrupper med folkedans fra Constanta .Vi ønsker å invitere alle franskmennene til å komme til landet vårt for å se hvor vakkert det er.”

Rumenske vinsmaking er blant de mest populære attraksjonene på Romania-standen. Tilbudet er verdsatt fordi mangfoldet av viner med ulike smaker er stort. Romania er  nummer 13 blant verdens største vinproduserende land..

Bilder fra Romania vises på de store skjermene, og besøkende kan også nyte godteri og tradisjonelle bakverk fra Dobrogea. Suksessen er sikret. I løpet av noen minutter har  skuffene med rumenske godiser blitt tomme.

Denne turistmessen som kalles Paris World Tourism Fair er kjent over hele kloden – og samler over 70.000 besøkende hvert år.


GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video