DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

Fly fra Suceava, Cluj,Timisoara og Oradea i sommer direkte til Constanta

Image

Til  sommeren vil turister fra Suceava, Cluj, Timișoara og Oradea komme raskere til den rumenske kysten. De lange timene på veien vil bli glemt og erstattet av en kort flytur til Constanța.

Turistoperatører mener at dette vil være et tilleggsargument for rumenere å velge ferie i hjemlandet og de ønsker å lage pakker med flytransport inkludert.

Det er det første året at Constanța-flyplassen etter flere forsøk vil ha så mange innenlandsflyvninger. De nye rutene skal flys av Air Connect.

Vi snakker om 6 ukentlige frekvenser - 2 til Cluj, 2 til Timișoara, en til Oradea, en til Suceava. Flybillettene starter på rundt 300 lei retur. Perioden er fra juni til september.

Det gjøres også investeringer på hundre millioner euro på Mihail Kogălniceanu internasjonale lufthavn. Flyplassen i Constanta ønsker også flere internasjonale forbindelser.Av internasjonale avganger per dato er det kun forbindelse med rutefly til Luton i UK og Istanbul i Tyrkia – så trafikken er begrenset sammenlignet med gamledager. Dersom man ikke inkluderer den militære aktiviteten.

Vår kommentar:

Problemet tidligere med fly fra Iasi har vært at det ikke har vært koordinerte bussforbindelser fra flyplassen og inn til Constanta og badebyene.

Flere i bransjen sier at nå må Constanta fylke ta tak og sørge for offentlig transport. Med taxi kan turen fra flyplassen til badebyene bli like dyr eller dyrere enn selve flyreisen.


GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video