DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

UNTOLD igjen listet blant de 10 beste popfestivalene i verden

UNTOLD, ales pentru a doua oară în top 10 cele mai mari festivaluri din lume

UNTOLD 2022-festivalen i Cluj Napoca har blitt kåret blant de 10 største og beste popfestivalene i verden. Dette i rangeringen laget av DJ Mag, en viktig publikasjon i den elektroniske musikkbransjen. Etter tre års pause publiserte det britiske magasinet avstemmingen over de 100 mest populære popfestivalene i verden.

Over 100 000 fans fra hele verden stemte på dette temaet mellom 5.-26. oktober 2022. Festivalen fra Cluj-Napoca rangerer som nr  9. i rangeringen av de 100 største festivalene i verden og har gått forbi tradisjonelle festivaler som f.eks. Burning Man , Sziget, Lollapalooza, Parookaville eller Mysteryland. Det er andre gang DJ MAG lister UNTOLD blant de 10 beste.

For årets utgave vil skaperne av en av de beste festivalopplevelsene i verden igjen bringe de største internasjonale artistene til Cluj-Napoca. Bandet Imagine Dragons er en av premierene som tilbys av arrangørene av UNTOLD for 2023. Den legendariske Armin van Buuren kommer også tilbake til festivalens hovedscene i år.

UNTOLD-festivalen finner i år sted i Cluj-Napoca mellom 3.-6. august.

Topp 100-festivalene inkluderer også Neversea, den største festivalen organisert på en strand i Europa. Fans fra hele verden stemte på denne strandfestivalen i Constanta og festivalen er på plass 51. I 2023 kan de som elsker hav, musikk og moro på stranden i Constanta oppleve den femte utgaven av Neversea som finner sted mellom 6. og 9. juli.


GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video