DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

Turistministeren skal promotere Romania på tre internasjonale turistmesser i januar

Image

Departementet for entreprenørskap og turisme (MAT) vil nå  i januar være til stede på tre utstillinger i utlandet for å promotere Romania som reisemål. Disse messene er Caravaning Motor Touristik (CMT), FITUR og Les Thermalies -  ifølge Agerpres.
Spesiell oppmerksomhet vil bli gitt til Timişoara, en by som har tittelen Europeisk kulturhovedstad i 2023,

Den første reiselivsmessen i år som MAT skal delta på er Caravaning Motor Touristik (CMT), arrangert i Stuttgart, Tyskland. Denne messen starter i morgen og varer fra 14.-22. januar. Arrangementet er spesielt dedikert turister som velger å tilbringe ferien med å reise med campingvogn.

Dermed legges det i overveiende grad vekt på destinasjoner som kan tilby opplevelser i naturen. Romanias stand er 20 kvadratmeter, og vil bli besøkt av mange.Omtrent 300 000 besøkende kommer til denne til utstillingen hvert år. Årets utgave samler over 2000 utstillere.

Den andre messen  er FITUR arrangert i Madrid, Spania, mellom 18.-22. januar.Denne regnes som verdens viktigste turistmesse for fagfolk i bransjen - og er den mest prestisjefylte messen for byråer som satser på nord-og søramerikanske markeder.

Her vil Romania promotere city breaks vil samt kulturturisme  Om lag 10.000 utstillere vil være tilstede på årets utgave i Madrid.

Les Thermalies er den siste internasjonale reiselivsmessen som MAT deltar på  i januar. Utstillingen blir arrangert mellom 19.-22. januar i Paris. Denne er den viktigste messen i Frankrike for spa-segmentet. Romania vil være tilstede med en stand som har et areal på 30 kvadratmeter, og vil fremme lokale rumenske spa-destinasjoner .Ifølge departementet forventes det over 32.000 besøkende og 300 utstillere.

Romania har valgt slagordet FEEL ALIVE for markedsføringen på alle messene i januar


Ministerul Turismului va promova România la trei târguri de turism internaţionale, în ianuarie

GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video