DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

Eksperter innen turisme: Vær på vakt når det gjelder billige flybilletter!

Reduceri uriașe la biletele de avion în ianuarie 2022. Poți zbura doar cu  10 euro - Playtech Știri

I begynnelsen av 2023 har det flommet over av tilbud om billigere flybilletter – først og fremst på rumenske nettsider. For en flytur som reisende ønsker å ta til våren kan prisen bli 60 % lavere ved å kjøpe den nå, sier representantene for reisebyråene.

Dette mens passasjer- og flytrafikken øker ukentlig på Romanias største flyplass «Henri Coandă» -  og nærmer seg tallene som ble registrert før pandemien. Også flyselskapene hevder at billettene som kjøpes nå til vårens og sommerens flyreiser kan ha viktige rabatter.

Men man skal være oppmerksom på tilleggsgebyrer, men også andre risikoer.

Den totale kostnaden for flyreisen kan imidlertid bli høyere dersom man har en preferanse for et sete på flyet. Bagasje-tilleggene er en annen faktor.

Kostnaden for en flytur med et lavprisselskap med innsjekket bagasje, kan være noe lavere enn med et linjeselskap. Men ikke automatisk. Det er også situasjoner der dette til sammen blir dyrere dersom man har spesielle ønsker, mange verdifulle objekter i koffertene eller mye bagasje.

En tredje faktor profesjonelle reisekonsulenter peker på er at passasjerer fortsatt må vurdere risikoen for flyforsinkelser eller kanselleringer, spesielt på travle flyplasser. Her bør man forsikre seg ekstra godt i forkant der man kjøper billetten

Dette tross den positive tendensen med at forsinkede eller kansellerte flyreiser har  vært synkende siden begynnelsen av året på Romania sine flyplasser, ifølge den siste offisielle statistikken.


GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video