" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

Hva koster en påskeferie 2022 i Donaudeltaet?

Tusenvis av rumenere har på forhånd bestilt tredagers opphold i Donaudeltaet i påskeferien denne helgen. De foretrekker å slappe av midt i naturen, vekk fra det daglige mas. I motsetning til Donaudeltaet er de rumenske kystbyene mindre kurtisert i denne påskehelgen. Miniferien rundt 1. mai foretrekkes mer i de rumenske badebyene. Det vil si neste helg er det fullt i badebyene.

Påskeferien faller sammen med Donaudeltaet sin åpning av turistsesongen. Nesten 10.000 turister har bestilt plass i tradisjonelle hus, gjestehus og hoteller. I følge presidenten for Donaudeltaforeningen, Cătălin Țibuleac, finnes det tilbud for alle budsjetter: "Tilbud på 1400 lei for tre netter for to personer, opptil 700 euro på et 5-stjerners hotell".

Turister kommer til Donaudeltaet fordi de foretrekker en annerledes påskeferie. Stille, midt i naturen. Og når det gjelder mat er det fisk i alle tradisjonelle varianter folk nyter påskedagene.

Alexandru Bejan har to pensjonater i Dunavățu de Jos: «Hvert år åpner sesongen ved påske.. Vi har en beleggsprosent på 80 %. denne påsken “

GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video