DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

GALATI har blitt plassert på det rumenske turistkartet.

Galati 2021: Best of Galati, Romania Tourism - Tripadvisor

Galati er en rumensk storby med 286 000 innbyggere som vanligvis oppfattes som en industriby. De siste årene har derimot byen blitt en stadig mer populær turistdestinasjon, ikke minst som et utgangspunkt for ekskursjoner på Donau.

Metrul pătrat din Gara CFR Galaţi scoate comercianţii afară. Creşterea  chiriei ameninţă să lase pustii staţiile - Viaţa Liberă GalaţiVed innfarten til byen ser man en rekke nedlagte fabrikker og man kan lett få et negativt inntrykk. Men inne i byen blir man overrasket over vakre bydeler, flotte gatemiljø og ikke minst en flott strandpromenade langs Donau. Galati overrasker – og for vår egen del synes vi interiøret på  jernbanestasjonen i Galati er et av de triveligste i Romania – moderne med rulletrapper, butikker og til og med et bibliotek der man kan låne bøker til togreisen.

Rumänienurlaub - Das Internet-Reisebüro für Rumänien - Urlaub in Galaţi -  Urlaub an der DonauGalati har enda mer å by på. Byen Galați ligger mellom elvene  Donau, Siret og Prut. Folk kommer for båtturer på elven Donau hvor de i nærheten av “Hestenes øy “ - Insula Cailor-  kan se  Romania møte Republikken Moldova og Ukraina. Insula Cailor er en kilometer lang og fire hundre meter bred.

Villender, gråhegre, svaner, skarver, pelikaner og havørn -  den største rovfuglen i Romania -  lever i beste velgående på denne øya. Og bare et steinkast unna kan som sagt  turistene seile mellom 3 land.

GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video