DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

De billigste feriestedene på Litoral i juli

Cele mai ieftine vacanțe pe litoralul românesc, în luna iulie. Prețul la care ajunge un sejur la un hotel de 4 stele din Mamaia

Prisen på et 7-netters opphold på den rumenske kysten i juli kan starte på 1000 lei for et par som ønsker overnatting uten måltider på et trestjerners hotell i Eforie Nord , men kan også nå 2.650 lei på et 4-stjerners hotell i Mamaia, badebyen markedsført som "perlen på den rumenske kysten", avslører en  studie kallt  "Turisme hjemme".

Kort sagt: Prisene er ekstremt ulike for samme standard på samme tidspunkt. Alt avhengig av i hvilken badeby man er i. Mamaia og Vama Veche er i ferd med å prise seg helt ut for folk med vanlig økonomi. Til og med rumensk presse er rystet over prisene i Mamaia.

Og ikke bare på overnatting.I forrige uke ble solstoler leid ut i Mamaia for 100 lei for en dag - mens andre i sonen tok 60 lei. I Mamaia Nord en kilometer lenger nord koster en stol 25 – 30 lei pr dag med en halvliter inkludert  og strandtjenestene er like elegante og mer romslige.

I Eforie Nord, Costinesti og Neptun har man gode tilbud for familier der barn under 14 år bor og spiser gratis – og lignende tilbud er gitt for opphold midt i uka i badebyene Eforie Sud,Venus, Saturn og Mangalia. De billigste tilbudene på overnatting skal man i juli finne i Jupiter eller Navodari – da ved bruke nettstedene trivago.ro eller olx.ro. Men dette er ofte hytter og småhus rundt campingplasser.

For familier er fortsatt Eforie Nord et av de beste stedene, ikke minst fordi badelandet Aqua Park i badebyen er det eneste åpne på kysten denne sommeren. Bortsett fra en vannaktivitetspark i Mamaia Nord. Costinesti er også blitt populær blant familier dette året. PROTV sier at denne helgen rundt 4.juli er det registrert 20000 kjøpte hotellsenger i Eforie Nord og Costinesti.

Konklusjon: ifølge rumensk presse har Mamaia gått ut på dato som “kystens perle”. Og tenker du økonomi og trivsel har den rumenske Svartehavskysten mange andre flotte alternativer.


REF |  Protv | Cuget liber | Digi24.ro:

Cele mai ieftine vacanțe pe litoralul românesc, în luna iulie. Prețul la care ajunge un sejur la un hotel de 4 stele din Mamaia

GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video