" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

VELKOMMEN TIL ROMANIA!

På de siste ti årene er antallet utenlandske turister i Romania fordoblet. Den mest dramatiske økningen har skjedd de siste tre årene, Først og fremst fordi standarden på hoteller og destinasjoner er vesentlig forbedret , internasjonal presse skryter av landet som billig og spennende - og fordi Romania er et trygt reisemål i en turbulent verden
. LES MER |


News | De siste innleggene om rumensk reiseliv

News | De siste innleggene om rumensk reiseliv
This site:About Romania as a travel destination in the Norwegian language

Den rumenske badebyen SaturnVideoguide.ro | https://www.videoguide.ro/statiunea-turistica-saturn.html |

BADEBYEN SATURN i forlengelsen av havnebyen MANGALIA er en av Romanias flotteste badebyer. Romslig, gode hoteller i mellomklassen prismessig, mange med basseng rett på strand.Vi medgir uten videre at SATURN er en av våre mest benyttede "escapes" sommerstid - selv om vi bor ved strender lenger nord.

Saturn har en vakker strand som strekker seg som småbukter i forlengelsen av Mangalia, blir en sammenhengende strand før den ender opp mot badebyen Venus og har en liten innsjø med frodig vegetasjon på andre siden av denne langstranda.

Et par skandinaviske charterselskaper hadde Saturn på programmet ved århundreskiftet. Hotel Balada var et populært samlingspunk i så måte. Siden da er det få skandinaver som besøker området - rett og slett fordi man ikke har hørt om denne vakre delen av den rumenske riviera. Vil man ha en tilbakelent ferie er området perfekt - også fordi man spasere inn til byen Mangalia på en kort halvtime.

Saturns flotteste bassengområde er knyttet til HOTEL CLEOPATRA, men hvemsomhelst kan bruke det vakre og store utebassenget mot en mindre avgift. Bassenget ligger i en grønn bakkeskrent med panoramautsikt over strand og hav nedenfor.

Til Saturn kommer man med tog eller buss til Mangalia og deretter lokalbuss eller taxi til Saturn. En taxi koster ikke mer enn 8 - 10 lei fra jernbanestasjonen i MangaliaAlt du trenger å vite for å ordne deg en ferie på den rumenske sommer - riviera

SUNT VINURI

SUNT VINURI
RUMENSK VIN I NORGE

MEDIA OM ROMANIA SOM REISEMÅL

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

ROMANIAS HOVEDSTAD

THERME BUCURESTI

THERME BUCURESTI
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

Rumenske badebyer: SATURN

VÅR FACEBOOKSIDE

VÅR FACEBOOKSIDE
Destinasjon Romania