DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN   |  REISEMÅL ROMANIA   |   NYHETER   |    | Twitter |

" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

“ Romania – et stadig mer spennende reisemål for nordmenn! “

image

Det veletablerte rumenske bladet BUSINESS MAGAZIN har i sin siste utgave et omfattende intervju med CRISTIAN TURC, rumeneren som i 2013 i Oslo startet et reisebyrå med base i Norge dedikert Romania: - VISITROMANIA.NO. Intervjuet finnes i sin helhet på denne linken på rumensk på denne linken. Intervjuet er også publisert i ZF.

CollageMaker_20181226_135119273[12809]Cristian har bodd 15 år i utlandet, derav de siste sju årene i Norge. Han sier ideen om reisebyrå kom etter at han privat ordnet turer for norske venner og kjente som ville oppleve Romania. Da han startet reisebyrået hadde han fire kunder det første året, i inneværende år har han hatt over 800 kunder i Norge, Sverige og Danmark,- med en omsetning på over 240000 euro så langt i 2018. For neste år har han en estimert økning av turer på 300%, inkludert forhåndsbestillinger i avdelingene han har åpnet i Sverige og Danmark. Det er likevel hans norske reisebyrå i hans nåværende hjemby Oslo som har den største omsetningen.

Suksessen har kommet etter mye arbeid, også gratisarbeid med infoturer for norske journalister og bloggere, deltakelse på messer og konferanser.Cristian har underveis klart å få samarbeid med rumenske myndigheter innen turisme og det rumenske flyselskapet BLUE AIR som nå flyr direkte OSLO – BUCURESTI.

I Skandinavia – og spesielt i Norge – er imaget av Romania delvis feilaktig og mer enn delvis mangelfullt. Når turistene vender tilbake fra Romania er de i praksis uten unntak svært begeistret og overrasket – sier Cristian. Så langt er bestselgerne i VISITROMANIA.NO  gruppeturer med tema, city breaks i Bucuresti og vinturer som inkluderer slottsbesøk i Transilvania. Mange henvendelser i det siste fokuserer også det unike Donaudeltaet og badeferier på Svartehavskysten om sommeren

I det omfattende intervjuet sier Cristian blant annet han har funnet hotelleiere i Romania som tror på et samarbeid basert på “win-win”, og at han har guider som er profesjonelle, punktlige og elskverdige. “ Vi hadde ikke fått disse gode resultatene uten bidrag fra disse personene i Romania “ forklarer Cristian. Og han nevner stolt at kjente norske reisejournalister i fjor plasserte hans “RIDETUR GJENNOM BYGDENE I TRANSYLVANIA” som den mest originale og vakre turen i verden solgt i Norge.

Hele intervjuet på rumensk finner man på nettsiden til Business Magazin og i ZIUARUL FINANCIAR

Nettstedet VISITROMANIA.no

GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video