" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

VELKOMMEN TIL ROMANIA!

På de siste ti årene er antallet utenlandske turister i Romania fordoblet. Den mest dramatiske økningen har skjedd de siste tre årene, Først og fremst fordi standarden på hoteller og destinasjoner er vesentlig forbedret , internasjonal presse skryter av landet som billig og spennende - og fordi Romania er et trygt reisemål i en turbulent verden
. LES MER |


News | De siste innleggene om rumensk reiseliv

News | De siste innleggene om rumensk reiseliv
This site:About Romania as a travel destination in the Norwegian language

Klar for sommer–også i Costinesti

Costinesti - Romania | Blant utenlandske turister er COSTINESTI den minst kjente av de tradisjonelle rumenske badebyene på Svarthavskysten. Costinesti er og blir de unge og de rumenske studentenes badeby. Det er få som promoterer byen i utlandet. Fra midten av juli til september er badebyen smekkfull av ungdommer. Er du over 30 år, føler du deg gammel i Costinesti - sier mange rumenere.

I mai og juni er badebyen romslig og rolig derimot - om man vil unngå folkemassene i toppsesongen. Costinesti har en rekke kjente sesongpregede diskoteker og klubber - de fleste ute - og noen få gode hoteller med svømmebasseng. Mange baserer seg på overnatting i små villaer og pensjonater - pluss campingplasser med hytter.

Noen sier Costinest er rotete og kaotisk, andre sier Costinesti er full av liv og har en spesiell atmosfære. En oversvømmelse for noen år siden har ført til renovering flere steder. Byen har også flere øde klippestrende både nord og sør for sentrum. Noen bder her uten klær.

Byens kjennemerke er et skipsvrak litt ute i havet. pr 2017 er dette kjente skipet nærmest oppløst og vil med tiden bli fjernet helt. Byen har bussforbindelse fra Constanta - og sommertogene fra Bucresti stopper på en liten stasjon som ligner en sjarmerende melkerampe.

Destinasjon Romania sitt bilde.

Infogrammer om vakre Romania


Alt du trenger å vite for å ordne deg en ferie på den rumenske sommer - riviera

MEDIA OM ROMANIA SOM REISEMÅL

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

ROMANIAS HOVEDSTAD

THERME BUCURESTI

THERME BUCURESTI
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

Rumenske badebyer: SATURN

VÅR FACEBOOKSIDE

VÅR FACEBOOKSIDE
Destinasjon Romania