" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

VELKOMMEN TIL ROMANIA!

På de siste ti årene er antallet utenlandske turister i Romania fordoblet. Den mest dramatiske økningen har skjedd de siste tre årene, Først og fremst fordi standarden på hoteller og destinasjoner er vesentlig forbedret , internasjonal presse skryter av landet som billig og spennende - og fordi Romania er et trygt reisemål i en turbulent verden
. LES MER |


News | De siste innleggene om rumensk reiseliv

News | De siste innleggene om rumensk reiseliv
This site:About Romania as a travel destination in the Norwegian language

Hotel check: HOTEL CLEOPATRA – Saturn

CLEOPATRA

RED | Hotel Cleopatra er et firestjernes hotell som ligger i den lille badebyen SATURN i gåavstand fra den rumenske havnebyen MANGALIA. Hotellet ble renovert i 2008 -  2009 , har over 250 rom og framstår som et av de beste i Saturn. Hotellet ligger i en bakkeskråning ut mot Svarthavet og det svære svømmebassenget utenfor med utsikt over Svarthavet er meget tiltalende - og hotellets absolutt største plussfaktor. Her er god plass, god service med et par barer ved strandkanten og et par rutsjebaner for barn.  Bor du ikke på hotellet, kan du betale en liten inngangssum for å nyte dagen ved bassenget. Kombinasjonen avslappet hotellferie med et flott basseng og en liten spasertur ned til stranda i en rolig badeby er utmerket for familier eller turister som vil roe ned i sola. Man har likevel den vakre byen Mangalia rett ved om man vil ha urbane tilbud.  Cleopatra ligger også bare et par minutters gange fra det lille sentrumet i Saturn og Saturns Sommerhage.

Hotellet tilbyr også ALL INCLUSIVE – selv om disse pakkene har variert fra sesongt til sesong. Rommene er romslige og gode, men kun utstyrt med gammeldagse TV.apparater – hvis plasma-TV er et must for gjester.  Hotellet har en egen restuarant, en spaavdeling, en egen lobby for bagasje og lekeplass for barn. Hotellet har en resepsjonsservice som også inkluderer utflukter i området, men dette kan du gjøre lett ved å ta lokalbussen inn til Mangalia og videre med buss eller tog til Constanta, feks. Andre veien går det lokalbusser mot badebyene VENUS og NEPTUN.  Selve badebyen Saturn er relativt uten mange turister fram til juli, men huser også store arrangement som internasjonale MC-treff og LIBERTY PARADE i løpet av sommeren. Disse arrangementene finner sted på strandlinja mellom Svarthavet og de små innsjøene rett innenfor i retning Venus.


WEBSIITE | www.plaja.ro/hotel_cleopatra_saturn_romania


Alt du trenger å vite for å ordne deg en ferie på den rumenske sommer - riviera

SUNT VINURI

SUNT VINURI
RUMENSK VIN I NORGE

MEDIA OM ROMANIA SOM REISEMÅL

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

ROMANIAS HOVEDSTAD

THERME BUCURESTI

THERME BUCURESTI
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

Rumenske badebyer: SATURN

VÅR FACEBOOKSIDE

VÅR FACEBOOKSIDE
Destinasjon Romania

INNHOLD