" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

Et liv uten selfie?

ROMANTISK

Den engelske tabloidavisen DAILY MAIL har en ny romantisk omtale av livet på landsbygda i Romania. Flotte bilder fra Mures følges opp av tekster om hvordan de 800 - 900 år gamle tradisjonene lever videre. "IN THE LAND WITHOUT SELFIES" er tittelen. Vel, denne tittelen holder neppe mål i virkeligheten. Undersøkelser viser at mens kun en 1 av 10 husstander på den rumenske landsbygda har innlagt WC, har 7 av 10 husstander internett og smartphone. Så vi tror også at selfies tas i Mures.

Artiklene fra den rumenske landsbygda er i sterk kontrast til artikler den samme avisen har om rumenske innvandrere i UK. Rumenske turistmyndighetere har heller aldri egentlig forstått denne britiske interessen for romantikken på den rumenske landsbygda, et liv som for vanlige folk ikke uten videre er enkelt eller utføres i bunad daglig. Her ligger det en del utfordringer.

Agroturisme har vært en delvis suksess i mange år i Romania, men det er opplagt mange andre muligheter for å tiltrekke utenlandske turister til Romania, inkludert den rumenske landsbygda. Og artikler som denne er gratisreklame i så måte - uansett hva man måtte mene om det reelle livet på den rumenske landsbygda
| OMTALEN PÅ ENGELSK HER | http://www.dailymail.co.uk/…/Inside-medieval-Romanian-villa…

GAMLEBYEN BUCURESTI har blitt et kjent møtested for turister fra hele Europa de siste årene

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

MEDIA OM ROMANIA SOM REISEMÅL

DE RUMENSKE BADEBYENE

Badeferie på rumenske "Litoral"

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

LANDSBYMUSEET

Brasov

Brasov
Video

Europas størsta spa | www.therme.ro

Europas størsta spa | www.therme.ro
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Iasi

Iasi
Video

Barlad

Barlad
Video