" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

VELKOMMEN TIL ROMANIA!

På de siste ti årene er antallet utenlandske turister i Romania fordoblet. Den mest dramatiske økningen har skjedd de siste tre årene, Først og fremst fordi standarden på hoteller og destinasjoner er vesentlig forbedret , internasjonal presse skryter av landet som billig og spennende - og fordi Romania er et trygt reisemål i en turbulent verden
. LES MER |


News | De siste innleggene om rumensk reiseliv

News | De siste innleggene om rumensk reiseliv
This site:About Romania as a travel destination in the Norwegian language

Wellness Eforie Nord Romania | AQVATONIC

image

Eforie Nord har tre gode spahoteller som er åpne året rundt. Ana Aslan ved Europa , Mirage og  Aqvatonic på Steaua de Mare. I denne omtalen skal vi se på det vi synes er det beste tilbudet for turister, AQVATONIC. Mens de to andre har en dominerende medisinsk og terapeutisk profil, – og er utmerket på hver sin måte - er AQVATONIC mer et velværesenter med klart inndelte og oppfinnsomme tilbud.  Og derfor kan besøkende  i Eforie Nord bare stikke innom tilfeldig og få svært mye velvære og  sunn moro igjen for pengene. Stedet er også glimrende for barnefamilier og har egne billettyper i så måte.

Senterets promoterer seg  først og fremst med at de har Europas eneste labyrintbasseng. Herav navnet “Aqvatonic” som de har døpt bassenglabyrinten.Men her er også massasjestoler undervanns for hele kroppen, undervannsmassasje for ansikter, undervannsmassasje for ryggen, svøm-mot-strømmen-sone, løp-mot-vannstrømmen-sone, bølgebasseng, fossefall med massasjeeffekt, fitnessapparater og sykler undervanns og boblebad– bare for å nevne noe.

Aqvatonic er delt inn i disse sonene: VELKOMSTSONE med resepsjon og omkledningsrom – AQVATONICSONE MED LABYRINTBASSENG  – SPORTSONE MED  STORT OG VELUTSTYRT TRENINGSROM – SPASONE MED MASSASJE OG MUDDERBAD FRA TECHIRGHIOLINNSJØEN  – MEDISINSK SONE MED ELEKTROTERAPI OG LASERBEHANDLING – MOROSONE MED GAMES OG TV-SPILL –  SONE MED BISTRO MED HELSEKOSTMENY

For en hel dag koster inngangsbilletten 45 – 90 lei, med adgang til de fleste andre sonene inkludert i de fleste billettypene. Det finnes også månedsabonnement på 460 lei for lokalbefolkningen eller andre som bor i området.

ANBEFALES!  |  RED |

HJEMMESIDEN TIL AQVATONIC


Alt du trenger å vite for å ordne deg en ferie på den rumenske sommer - riviera

SUNT VINURI

SUNT VINURI
RUMENSK VIN I NORGE

MEDIA OM ROMANIA SOM REISEMÅL

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

ROMANIAS HOVEDSTAD

THERME BUCURESTI

THERME BUCURESTI
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

Rumenske badebyer: SATURN

VÅR FACEBOOKSIDE

VÅR FACEBOOKSIDE
Destinasjon Romania