" Kom som en gjest, dra som en venn "

" Kom som en gjest, dra som en venn "

VELKOMMEN TIL ROMANIA!

På de siste ti årene er antallet utenlandske turister i Romania fordoblet. Den mest dramatiske økningen har skjedd de siste tre årene, Først og fremst fordi standarden på hoteller og destinasjoner er vesentlig forbedret , internasjonal presse skryter av landet som billig og spennende - og fordi Romania er et trygt reisemål i en turbulent verden
. LES MER |


News | De siste innleggene om rumensk reiseliv

News | De siste innleggene om rumensk reiseliv
This site:About Romania as a travel destination in the Norwegian language

En ny type toppmoderne rutebusser lansert i Romania

image

Reisebyråkjeden CRISTIAN TOURS har lansert  MOMENTOBUS – et rutenett av busser som presenterer seg som SMART COST BUS i Romania. Rumensk presse har fokusert på lanseringen pga av tilbud om reiser til 1 euro mellom byer som Constanta – Bucuresti, Bucuresti – Sibiu etc.  Vi synes at STANDARDEN på bussene er like interessant og en viktigere grunn til å sjekke MOMENTOBUS før en bussreise.

Bussene er i toppklasse teknisk og interiørmessig. Her er moderne toaletter – i motsetning til andre tilsvarende tjenester, behagelige stoler  og god plass, fungerende gratis wifi og strømkontakter for å lade lappen underveis. Blant annet. Turer bestilles og reserveres online.

En utenlandsk  turist vil likevel ikke uten videre føle seg hjemme på hjemmesiden siden den kun er på rumensk. Det er også underlig at prisene kun er oppgitt i EURO siden man befinner seg i Romania. Billettene er billige,men ikke så mye billigere enn tilsvarende kjente tjenester. Det er likevel verdt å velge Momentobus pga service og standard.  Billetter  er ofte utsolgte på populære strekninger hvis man skal reise en av de første dagene. Planlegger man litt i god tid vil det være plasser og prisene lavere. Et minus for mange  er hvis man reiser med mye bagasje. Da må man bestille ekstra plass for dette og betale ekstra – alt online  , noe som kan fordoble billettprisen.

Likevel: Et godt nytt tilbud og en utfordring for andre selskaper på standardfronten!

RED| MR T

WEBSIDE MOMENTOBUS


Alt du trenger å vite for å ordne deg en ferie på den rumenske sommer - riviera

SUNT VINURI

SUNT VINURI
RUMENSK VIN I NORGE

MEDIA OM ROMANIA SOM REISEMÅL

TIPS BUCURESTI

Bucuresti- Romanias hovedstad

ROMANIAS HOVEDSTAD

THERME BUCURESTI

THERME BUCURESTI
Therme Bucuresti er Europas største spa åpnet i januar 2016.Klikk bildet for en presentasjon

Den rumenske riviera | Om de rumenske badebyene på norsk

Rumenske badebyer: SATURN

VÅR FACEBOOKSIDE

VÅR FACEBOOKSIDE
Destinasjon Romania